Liikuntapalvelut

Palvelukeskus tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Liikuntaryhmistä Kunto 60+ sekä Mies 60+ ovat kohdistettu ensisijaisesti eläkeläisille. Pilates-ryhmiin ovat tervetulleita kaikenikäiset miehet ja naiset. Lisäksi kuntosali palvelee kaikenikäisiä ja -kuntoisia treenaajia. Enemmän tietoa liikuntaryhmistämme löydät täältä.

Palvelukeskuksen liikuntapalvelut eivät ulotu vain talon omiin ryhmiin. Mikäli haluat ohjattua liikuntaa esimerkiksi osaksi kokoustasi tai työpaikkasi virkistyspäivää, on liikuntasalin vuokraaminen ja ryhmänohjaus Palvelukeskuksen fysioterapeuttien ohjauksessa mahdollista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää, mikäli harkitset liikuntatilaa ryhmäsi käyttöön!

 

LIIKUNTATILOJEN VUOKRAAMINEN

Liikuntasalin vuokraaminen täysin oman ryhmän käyttöön on myös mahdollista. Arki-iltaisin liikuntasali on ollut jo useita vuosia ulkopuolisten liikuntaryhmien käytössä. Mm. Kirkkonummen kansalaisopisto järjestää liikuntakurssejaan Palvelukeskuksen liikuntasalissa.

Liikuntasalin mitat ovat 10m x 7m. Korkeus n. 3-4 m.

Liikuntasalin vuokrahinnat:

Liikutasalin vuokraus jaetaan kahteen kauteen, kevätkausi (viikot 1-26) ja syyskausi (viikot 27-52).
Hinnat: Arkisin (ma – pe) 38,50€/h, jos varaus on 1-13 viikkoa. Tämän jälkeen jatkoviikon hinta on 10,50€/h/viikko. Enintään 13 jatkoviikkoa kaudessa.

Viikonloppuna (la-su) kauden kestosta riippumatta 22€/tunti.

Kuntosalin vuokrahinnat:

82,50€/h

Liikuntatilojen sitovilla varauksilla on yhden kuukauden irtisanomisaika.