Fysi Partners Finland Oy

Fysi Partners Finland Oy (FPF Oy) on Suomen kattavin fysioterapiayritysten verkosto.
Verkosto koostuu itsenäisistä suomalaisista osakasyrityksistä, jotka tarjoavat yksityisille ja julkisille organisaatioille fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja keskitetysti koko maan kattaen.

Fysi Partners Finland Oy:n osakasyrityksiksi pääsevät kuntoutusyritykset, joiden Aluehallintoviranomaisilta (AVI) saamat toimiluvat, henkilöstö ja tilat on kunnossa. Näin voidaan taata, että FPF Oy:n osakasyritykset ovat laadukkaita alan yrityksiä.

Lisätietoja: http://www.fysipartners.fi/

Kirkkonummen Palvelukeskus kuuluu Fysi Partnersin OmaFysio -klinikoiden ketjuun, joiden tehtävänä on tarjota kuntoutuspalveluita mm. lääkärikeskuksille, vakuutusyhtiöille ja julkisille terveydenhuollon yksiköille. OmaFysiosta asiakas saa nopean ja henkilökohtaisen palvelun. Esimerkiksi Fennian, LähiTapiolan/Turvan ja Pohjantähden vakuutusasiakkaat ohjataan OmaFysion kautta laadukkaan fysioterapian pariin.

Henkilökohtainen OmaFysio-palvelukonsepti on kehitetty asiakkaita ja yhteistyökumppaneita varten. Yhteistyökumppanin asiakas saa nopean sekä yksilöllisen palvelun ajanvarauksesta hoidon toteuttamiseen ja laskutukseen saakka.

Usein jo siinä vaiheessa, kun asiakas on saanut vakuutusyhtiöstään maksusitoumuksen fysioterapiaan, OmaFysion puolesta otetaan puhelinyhteys asiakkaaseen. Puhelun aikana kartoitetaan asiakkaalle sopiva hoitopaikka ja edetään ajanvaraukseen. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa hoitopaikan valintaan esim. paikka voi olla hänelle entuudestaan tuttu, sijainti työmatkan varrella tai lähellä kotia tai erityisosaaminen kyseisessä paikassa vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Hoitopaikkaa voi myös vaihtaa kesken hoitojakson. Tärkeintä on, että asiakas tulee huomioiduksi ja hänelle mahdollistetaan paras mahdollinen kuntoutus.

OmaFysio-palvelussa on listattuna kaikki yhteystyötä tekevät hoitopaikat ympäri Suomen. Asiakas voi myös itse ottaa palvelun kautta yhteyttä ja ilmoittaa OmaFysioon valitsemansa hoitopaikan.

Tutustu ja lue lisää OmaFysio -palvelusta: http://www.fysipartners.fi/pages/omafysio