Henkilökunta


Piia Mäkelä

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti, liikunnanohjaaja AMK ja Pilatesohjaaja

Piia on energinen joukkuepelaaja, jolla on laaja kokemus tules-puolen fysioterapiasta ja liikuntaryhmien ohjaamisesta. Piian erikoisosaamista on lymfaterapia ja hän vastaa lääkinnällisistä hoitosukista. Piia ottaa vastaan kaikenlaisia asiakkaita, jotka kamppailevat turvotusten kanssa.

”Työskentelen erittäin mielelläni lymfaterapia-asiakkaiden kanssa. Valmistuttuani lymfaterapeutiksi syksyllä 2014 rintasyöpäpotilaat ovat olleet pääasiallinen asiakasryhmäni mutta kohtaan yhä aidolla mielenkiinnolla kaikenlaiset turvotusasiakkaat.”

”Oma kiinnostukseni syöpäpotilaiden kohtaamisessa on vienyt minua kohti jatkokoulutuksia. Viimeisimpänä suoritin Tampereen ammattikorkeakoulussa Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoitotyö -koulutuskokonaisuuden. Myös syöpäpotilaiden arpien ja lymfastrangien käsittely on erikoisalaani.”

Lymfaterapian lisäksi Piia ottaa vastaan Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita, sekä auttaa mielellään erilaisissa rangan ja niska-hartiaseudun ongelmissa. Vapaa-ajalla Piian aika kuluu koiran kanssa ulkoillessa, keramiikkatöitä opetellessa ja käsitöiden parissa. Kuntosali ja pilates kuuluvat myös iltaohjelmiin muutaman kerran viikossa.


Katja Haanperä

Fysioterapeutti, Asahi Health -ohjaaja ja Itämaisen tanssin opettaja

Katja on pitkän liikunnan- ja tanssinohjaus -kokemuksen omaava fysioterapeutti Espoosta ja sijaistaa Sarahia hänen vanhempainvapaansa aikana.

”Työssäni pidän tärkeänä aitoa kohtaamista ja läsnäoloa, niin yksilöasiakkaiden kuin ryhmienkin kanssa.  Olen kiinnostunut mielen ja kehon yhteydestä, kuormituksen ja palautumisen tasapainosta, unesta, sekä luonnon hyvinvointivaikutuksista osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Olen myös Metsämielimenetelmä -ohjaaja ja opiskelen parhaillaan Uniliiton uniohjaajaksi.

Vapaa-ajalla satsaan omaan palautumiseeni liikkumalla luonnossa, harrastamalla joogaa yhdessä puolisoni kanssa sekä tietysti tanssien, uutena lajina sooloswing -tanssi.”


Christa Sågbom

Fysioterapeutti, PhysioTrainer ja Pilatesohjaaja

Christa on kannustava ja empaattinen fysioterapeutti, joka on valmis auttamaan kaikenikäisiä asiakkaita lapsista eläkeläisiin. Sanonta ”rautainen ammattilainen” sopii Christaan, sillä hänen ammattitaitonsa on vailla vertaa ja lisäksi hänen lihaksensa tuntuvat olevan rautaa.

”Työssäni arvostan hyvää vuorovaikutusta ja koen tärkeäksi kohdata jokainen asiakas yksilönä. Hyödynnän työssäni mielelläni voima- ja liikkuvuusharjoittelua sekä haen vastauksia toiminnallisiin ongelmiin kehonhallinnan kautta. Erikoisalaani ovat polven, olkapään ja selän kuntoutus.

Tuki- ja liikuntaelin sairauksien lisäksi olen työskennellyt jo pidemmän aikaa neurologisten asiakkaiden kanssa. Otan vastaan Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita. Trainerina pyrin löytämään sopivasti haastetta ja mielenkiintoa treenaamiseen. Tykkään myös kannustaa iäkkäämpiä asiakkaitani kohti monipuolista ja turvallista voimaharjoittelua.

Vapaa-ajallani haastan itseäni crossfitissä ja vastapainoksi vaellan luonnossa; talvisin rinteillä ja muulloin vesillä kajakin kanssa. Toisinaan hoitokoirat mukana!”

Christa palvelee asiakkaita sekä ruotsiksi että suomeksi.


Sarah Hellakoski

(Vanhempainvapaalla)
Fysioterapeutti ja hieroja

Syntyjään kirkkonummelainen Sarah on palannut Helsingissä vietettyjen opiskelu- ja työvuosien jälkeen takaisin kotiseudulle. Sarah tuli vahvuuteen pari vuotta sitten ja on lämmittänyt kaikkien sydämet rauhallisuudellaan ja ystävällisyydellään.

”Vahvuuteni fysioterapeuttina on ihmisten kuunteleminen ja lämmin kannustaminen kohti yhdessä asetettuja tavoitteita. Vahvuuteni ovat myös liikuntaryhmien ohjaamisessa ja erityisesti kehonhuollossa. Olen myös koulutettu hieroja. Vapaa-ajalla pelaan käsipalloa ja toimin Dickenin naisten joukkueen fysioterapeuttina. Käsipallon lisäksi harrastuksiini kuuluu golf ja padel.”

Sarah palvelee asiakkaita sekä ruotsiksi että suomeksi.


Lasse Männikkö

Toimitusjohtaja

Lasse on säätiön toimitusjohtaja. Hän vastaa säätiön kiinteistöistä ja hallinnosta.
Vapaa-ajallaan Lasse metsästää ja pelaa sählyä. Uusin harrastus on CrossFit.