Kyrkslätts Servicecentral
– trivs och bli uppiggad!

Stiftelsen för Kyrkslätts Servicecentral har grundats för att förbättra seniorers, specialgruppers och krigsveteraners välbefinnande.
Vi erbjuder dock tjänster för personer i alla åldrar och i olika kondition. Hos oss kan du delta i gruppmotion, rehabilitera dig med hjälp av fysioterapi, träna i konditionssal eller helt enkelt umgås i våra utrymmen. Servicecentralen färdigställdes år 1991, och den har sedan dess fungerat som kommuninvånarnas rekreationspunkt. Bekanta dig med våra tjänster och kontakta oss för att fråga mer. Du och dina anhöriga är varmt välkomna!

Vi erbjuder human service

Kyrkslätts Servicecentral erbjuder humana tjänster inom många olika delområden. I dessa ingår:

  • konditionssals- och motionsgrupper
  • rehabilitering och fysioterapi
  • boendeservice tilsammans med LUVN

När det gäller motionstjänster erbjuder vi konditionssalshandledning och ledda motionsgrupper på olika nivåer. Till fysioterapi får vem som helst komma, barn, vuxna och äldre. Fysioterapi är effektivt vid bl.a. rehabilitering av skada, vid nedsatt funktionsförmåga eller som förebyggande träning. Vi tar även emot FPA-kunder med krävande medicinsk rehabilitering.  Ytterligare omfattar vår tjänsteproduktion servicebostäder för kommuninvånare. Detta är ett sammarbete med LUVN.

Aktuellt

Fysioterapi

Utbildade fysioterapeuter vårdar och rehabiliterar äldre med yrkeskompetens.

Läs mer

Konditionssal

Servicecentralen har en modern och mångsidig konditionssal. Kom och prova.

Läs mer

Motionstjänster

Vi erbjuder mångsidiga motionstjänster för upprätthållandet av de äldres välmående.

Läs mer

Kontakta oss

För oss är det viktigt att kunna erbjuda mångsidiga tjänster inom motion, rehabilitering och välmående. Kontakta oss gärna med detta frågeformulär för att fråga mer.

Du och din familj är varmt välkomna!

Kontakta oss