Personalen


Christa Sågbom

Fysioterapeut, Personal Trainer och Pilates-ledare

Jag är en positiv, lugn och empatisk fysioterapeut som gärna hjälper både vuxna, barn och äldre. Jag tycker det är viktigt att tillsammans med kunden lägga upp en individuell plan som stöder de egna målsättningarna. Jag tycker om aktiv rörlighetsträning, kroppskontroll och rehabilitering av axel, knä och ryggrad (och mycket mer) 🙂

Jag behandlar också gärna neurologiska kunder och tar även emot FPA kunder med krävande medicinsk rehabilitering. Som PT tycker jag om att utmana också äldre personer med mångsidig och trygg styrketräning.

Vid sidan om arbetet tycker jag om crossfit, hundar och naturen. Jag trivs bra både i kajaken och i fjällen på skidor.


 

Piia Mäkelä

Fysioterapeut, Lymfaterapeut och Idrottsinstruktör

Piias rötter kommer från mellersta Österbotten, nu och då hör man rolig dialekt. Piia är en pigg och livlig lagspelare, som har flera års erferenhet av fysioterapi i stöd- och rörelseorganen. Piias styrka är behandling av ryggproblem och lymfaterapi. Före hon flyttade till Kyrkslätt jobbade hon 7 år inom privata sektorns fysioterapi. På fritiden tycker hon om att gå på olika gympor, löpa och handarbeta.


 

Sarah Hellakoski

(Föräldraledig)
Fysioterapeut och massör

Som fysioterapeut tycker jag om att jobba med anpassad fysisk aktivitet och främja hälsan för personer i alla åldrar. Det är roligt och handleda förebyggande friskvård och kroppskontroll för både nybörjare och erfarna i grupp. Också som utbildad massör tycker jag om att kombinera fysioterapin med muskelvård som lindrar smärta och slappnar av mjukvävnader i kroppen.

På fritiden spelar jag handboll, golf och padel samt fungerar som fysioterapeut för handbollsdamer.


 

Lasse Männikkö

Verkställande direktör

Lasse är stiftelsens verkställande direktör. Han ansvarar för huset och det administrativa. På fritiden tycker Lasse om att jaga, spela sähly. Har också börjat med en ny hobby, CrossFit.