Personalen


Christa Sågbom

Fysioterapeut, PhysioTrainer och Pilates-ledare

Jag är en positiv, lugn och empatisk fysioterapeut som gärna hjälper både vuxna, barn och äldre. Jag tycker det är viktigt att tillsammans med kunden lägga upp en individuell plan som stöder de egna målsättningarna. Jag tycker om aktiv rörlighetsträning, kroppskontroll och rehabilitering av axel, knä och ryggrad (och mycket mer) 🙂

Jag behandlar också gärna neurologiska kunder och tar även emot FPA kunder med krävande medicinsk rehabilitering. Som PT tycker jag om att utmana också äldre personer med mångsidig och trygg styrketräning.

Vid sidan om arbetet tycker jag om crossfit, hundar och naturen. Jag trivs bra både i kajaken och i fjällen på skidor.


Katja Haanperä

Fysioterapeut och Asahi Health instruktör

Jag har hoppat in som Sarahs vikarie under hennes mammaledighet. Jag har lång erfarenhet av att handleda grupper och tycker förutom det om att göra bl.a. konditionssalshandledningar och hembesök.

Jag tycker det är viktigt att vara närvarande och skapa bra växelverkan med kunden. Jag är intresserad av människans hela välbefinnande och studerar gärna bl.a. återhämtning, sömn och naturens inverkan på en balanserad livsstil.

På fritiden tycker jag om att yoga, dansa och röra mig i naturen.


Piia Mäkelä

Fysioterapeut, Lymfaterapeut och Idrottsinstruktör

Jag är en pigg och livlig lagspelare, som har flera års erferenhet av fysioterapi i stöd- och rörelseorganen. Före jag flyttade till Kyrkslätt jobbade jag 7 år inom privata sektorns fysioterapi.

Till mina styrkor hör behandling med lymfaterapi så jag behandlar gärna olika sorters svullnad och ärrvävnad. Jag mäter och beställer också individuella stödstrumpor. Jag tycker också om att behandla olika sorters rygg- och nackproblem och tar även emot FPA kunder med krävande medicinsk rehabilitering.

På fritiden tycker jag om att gå ut med min hund och göra olika handarbeten och keramik. Pilates och konditionssalsträning hör också till mitt veckoprogram.


 

Sarah Hellakoski

(Föräldraledig)
Fysioterapeut och massör

Som fysioterapeut tycker jag om att jobba med anpassad fysisk aktivitet och främja hälsan för personer i alla åldrar. Det är roligt och handleda förebyggande friskvård och kroppskontroll för både nybörjare och erfarna i grupp. Också som utbildad massör tycker jag om att kombinera fysioterapin med muskelvård som lindrar smärta och slappnar av mjukvävnader i kroppen.

På fritiden spelar jag handboll, golf och padel samt fungerar som fysioterapeut för handbollsdamer.


 

Lasse Männikkö

Verkställande direktör

Lasse är stiftelsens verkställande direktör. Han ansvarar för huset och det administrativa. På fritiden tycker Lasse om att jaga och spela sähly. Han har också börjat med en ny hobby, CrossFit.