Fysioterapia

Kirkkonummen Palvelukeskus tarjoaa yksilöfysioterapiaa kaiken ikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Yksilöfysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin fysioterapiasta saa Kela-korvauksen. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, jolloin Kela-korvaus on mahdollista vähentää suoraa fysioterapiahinnasta. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Mikäli olet itse, tai omaisesi on, epätietoinen siitä mitkä ovat asiakkaan oikeudet kuntoutuksen ja kuntoutuspaikan valinnan suhteen voit tutustua Kuntoutusyrittäjien laatimaan oppaaseen aiheesta.
Sähköinen opas asiakkaan oikeuksista

Kirkkonummen Palvelukeskus on hyväksytty Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Palvelukeskus on myös osa valtakunnallista Fysi Partners verkostoa, jonka tarkoitus on tuottaa laadukkaita kuntoutuspalveluja sopimusasiakkaille.
Fysi Partners Finland – Oma Fysio

Palvelukeskuksella on puitesopimus lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalveluista Kirkkonummen kunnan kanssa. Palvelukeskuksen kuntosalilla kokoontuva Toimi-ryhmä on kunnan tarjoamaa kuntoutusta niille, joiden toimintakyky on jostain syystä alentunut niin että kotona pärjääminen tai kuntoutuminen ilman ohjausta olisi haastavaa. (Koronatilanteesta johtuen Toimi-ryhmät ovat keskeytetty toistaiseksi määrittämättömäksi ajaksi Kirkkonummen kunnan toimesta.)