Kirkkonummen palvelukeskus tarjoaa myös kokoustilat ja muut palvelut kuntalaisille

Kirkkonummen Palvelukeskus valmistui v. 1991 ja on ollut siitä lähtien kuntalaisten virkistys- ja kohtaamispaikka. Palvelemme kuntalaisia monipuolisesti tarjoten mm. asuntojen ja liikuntapalvelujen lisäksi vuokrattavat harraste- tai kokoustilat. Esimerkiksi eläkeläis- ja erityisryhmien järjestöt käyttävät taloa kokouksiin ja harrastustoimintaan. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

Vuokrattavissa olevat tilat

Kirkkonummen palvelukeskuksen tiloja voi vuokrata kokous- ja juhlapalveluihin. Voit järjestää meillä kokouksia, koulutuksia tai muita pienryhmätilaisuuksia. Kokoustilat vuokrataan klo 8 – 21 väliseksi ajaksi. Kokouksiin on myös mahdollisuus tilata tarjoilu, kuten kahvitus tai ruokailu keittiöstä. Tiedustelut keittiölle voit tehdä numerosta 050 413 7457 tai sähköpostitse

Vuokrattavana olevat tilat:

• Ruokasali; avoimeen tilaan mahtuu noin 100 henkilöä.
  • Akvaario; suljettuun lasikabinettiin mahtuu noin 25 henkilöä.
  • Takakabinetti; liukuovella eristettävissä oleva tila sopii pienille, enintään kymmenen hengen ryhmille.
  • Liikuntasali
  • Kuntosali

Ruokailu

Kirkkonummen palvelukeskuksen ruokasalissa on lounas viikon jokaisena päivänä klo 11 – 13. https://www.kirkkonummi.fi/palvelukeskuksen-ruokalistat

Jalkojenhoitaja

Tiloissamme toimii myös rekisteröity jalkojenhoitaja, joka tekee ammattitaitosta työtä jalkojesi hyväksi – jo vuodesta 1984 lähtien. Jalkojenhoitaja on tavattavissa Kirkkonummen Palvelukeskuksessa arkipäivisin. Soita ja kysy lisää!

Jalkojenhoitaja Mona Sandström, 040 523 3599