Fysioterapia kirkkonummen palvelukeskuksessa

Fysioterapia

Kirkkonummen Palvelukeskus tarjoaa yksilöfysioterapiaa kaiken ikäisille ja kuntoisille. Yksilöfysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Fysioterapian tavoitteena on terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen ylläpitäminen, edistäminen ja palauttaminen. Meiltä saat ohjausta ja neuvontaa, terapeuttisia harjoitteita sekä manuaalista ja fysikaalista terapiaa.

Fysioterapeutin vastaanotolla asiakas kohdataan yksilönä. Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan tilanne perusteellisella alkututkimuksella, jonka pohjalta laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Painopiste on aktiivisessa kuntoutuksessa. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kivun lievittyminen, liikeratojen palauttaminen tai liikkeen hallinta.