Fysioterapia

Kirkkonummen Palvelukeskus tarjoaa yksilöfysioterapiaa kaiken ikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Yksilöfysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin fysioterapiasta saa Kela-korvauksen. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, jolloin Kela-korvaus on mahdollista vähentää suoraa fysioterapiahinnasta. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Kirkkonummen Palvelukeskus on hyväksytty Kelan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Palvelukeskus on myös osa valtakunnallista Fysi Partners ohjelmaa, jonka tarkoitus on tuottaa laadukkaita kuntoutuspalveluja vakuutusyhtiöiden sopimusasiakkaille.
Fysi Partners Finland – Oma Fysio

Palvelukeskuksella on puitesopimus lääkinnällisen kuntoutuksen ja veteraanikuntoutuksen terapiapalveluista Kirkkonummen kunnan kanssa. Palvelukeskuksen kuntosalilla kokoontuva Toimi-ryhmä on kunnan tarjoamaa kuntoutusta niille, joiden toimintakyky on jostain syystä alentunut niin että kotona pärjääminen tai kuntoutuminen ilman ohjausta olisi haastavaa.
Kunnan veteraanikuntoutus toteutetaan myös Palvelukeskuksen kuntosalilla. Viikoittain kokoontuvaa ryhmää ohjaa Palvelukeskuksen fysioterapeutit.